אנא אשרו צפייה בתמונות כדי ליהנות מהודעה זו. הניוזלטר לא נראה מהמם? הקליקו כאן לצפייה בדפדפן

ארוחה איטלקית

פסטה דלה קזה מתמחה בייצור פסטה טרייה על פי מסורת איטלקית רבת-שנים. פירוש השם באיטלקית: "הפסטה של הבית", מספר את סיפור המפעל המשפחתי שהקים משה בראל בשנת 1988, אחרי שנשבה בקסם התרבות הקולינרית של ארץ המגף.

סלט קיץ ישראלי

זיו שוורצמן ביקש לרענן את ההיצע המוכר שהניב המשק המשפחתי שלו במושב נטעים, והחל לגדל פפאיה אורגנית ששמעה יצאה למרחוק. מאז ההיצע התרחב למבחר עשיר של פירות, ירקות וצמחי תבלין אורגניים, שנקטפים בבוקר ונמכרים טריים בחנות. יצאנו לביקור וחזרנו עם מתכון לסלט אביבי.

מסעדה ספרדית

Perro Viejo ("כלב זקן" בתרגום חופשי), מסעדה ובר טאפאס, שוכנת במבנה ששימש בעבר כווילה פרטית בלב סביליה, ספרד, ומשתרעת על פני 580 מ״ר. בפרויקט שימור ושיפוץ מרשים נבנתה המסעדה כך שתשלב בנייה מסורתית עם מטבח מודרני.

העדכון השבועי של Redesign Magazine
מגזין בנושא אדריכלות, עיצוב ואמנות בחסות מטבחי רגבה
בקרו באתר המגזין
עקבו אחרי Redesign בפייסבוק

הסרה מהרשימה
עדכון פרטים
הרשמה
מטבחי רגבה

חברי מערכת: אורי טור, דניאל שכטר, הדס יוסיף-און, טל מר, סיגל נמיר, רוני שני

עורכת : אור ארנסט
עורכת משנה: שירי פורר
ניהול אמנותי: מאיר סדן