אנא אשרו צפייה בתמונות כדי ליהנות מהודעה זו. הניוזלטר לא נראה מהמם? הקליקו כאן לצפייה בדפדפן

שוק רמלה

השוק, שהוקם לפני יותר ממאה שנה, הפך ליעד חובה לפודיז ומבקרים מכל הארץ, ומציע מאכלי עדות מסורתיים, תוצרת מקומית עשירה וניחוחות אקזוטיים. ביקור בשוק הכי צבעוני בארץ

נכנסים למטבח: פיצה ביתית

קשה להתנגד לריח שממלא את הבית כשבתנור משתזפת פיצה מעשה ידיכם. אפשר להפוך את ההכנה לפעילות משפחתית, להיות יצירתיים עם התוספות, להזמין אורחים או לחסל אותה ישר מהתבנית.

נכנסים למטבח: סלט כרוב אסייתי

מעט הכנות שכוללות הצטיידות בכוכבים מהמטבח האסייתי יתגמלו אתכם בסלט בעל טעמים עזים, פריך, רענן וצבעוני, שאי אפשר להפסיק לנשנש.

קוקטייל בר

תורת הערבובים הפכה לטרנד לוהט בסצנת הבילוי, אבל למה להשאיר את העבודה רק למקצוענים? קבלו מתכון לקוקטייל ענבים שחורים – מרשים, קל הכנה ומשמח לבב

העדכון השבועי של Redesign Magazine
מגזין בנושא אדריכלות, עיצוב ואמנות בחסות מטבחי רגבה
בקרו באתר המגזין
עקבו אחרי Redesign בפייסבוק

הסרה מהרשימה
עדכון פרטים
הרשמה
מטבחי רגבה

חברי מערכת: אורי טור, דניאל שכטר, הדס יוסיף-און, טל מר, סיגל נמיר, רוני שני

עורכת : אור ארנסט
עורכת משנה: שירי פורר
ניהול אמנותי: מאיר סדן