אנא אשרו צפייה בתמונות כדי ליהנות מהודעה זו. הניוזלטר לא נראה מהמם? הקליקו כאן לצפייה בדפדפן

70 שנה לרגבה: מנגרייה בשנות ה-50 ועד ימינו - המטבח הישראלי בראי ההיסטוריה

בשנות ה-50 המטבח עודנו חדר שולי ומוצנע בבית, המשמש לבישול ותו לא. הנגרייה, שהפכה לימים ל"מטבחי רגבה", עוסקת בנגרות בניין וייצור ספומטים (הכלאה בין ספה ומיטה). צילומים: ארכיון רגבה.

פורמייקה, שפריץ ורוקנ׳רול: שנות ה-60

רמת החיים עולה והמטבח זוכה למעט יותר מרווח נשימה וגדל בכמה מ"ר. חומרים חדשים נכנסים לתמונה מביאים עמם הבטחה לחיים נוחים ופוטוגניים יותר.  

כמו בז׳ורנל: שנות ה-70

העיניים נשואות מערבה וסגנון החיים האמריקאי והאירופי נותן אותותיו בארץ. המטבח גדל, והמבנה שלו הולך ומשתכלל.

לב הבית: שנות ה-80

הבית הישראלי זוכה למראה חדש והחציצה בין המטבח והסלון הולכת ונעלמת. המטבח שנגלה לעיני כל הופך מאזור פונקציונלי לממלכה של עיצוב.

מודולרי וחכם: שנות ה-90

עידן חדש בתחומי האדריכלות ועיצוב הפנים בארץ. הניקיון העיצובי והמראה המודרניסטי שאפיין את העשור מבשר את בואה של סקאלת גוונים חדשה ומתוחכמת לבית הישראלי.

מהפך במטבח: שנות ה-2000

הטכנולוגיה מביאה קדמה ותחכום למטבח – החל בחומרים, דרך פתרונות אחסון חדשניים וכלה בדלתות ומגירות חשמליות שנפתחות במגע יד (בתצלום: דגם אפולו).

גלובלי, לוקאלי, ויראלי: 2010 ואילך

המטבח שואב השראה מתרבות עכשווית מגוונת והמודעות לטרנדים בשיאה. הרשתות החברתיות, תרבות הסלפי והתיעוד הופכים את כולנו למעצבים וסטייליסטים לרגע (צילום: אלעד גונן, עיצוב: דלית ונגרובסקי).

עדכונים ממגזין רגבה
בקרו באתר המגזין
עקבו אחרי מטבחי רגבה בפייסבוק

הסרה מהרשימה
עדכון פרטים
הרשמה
מטבחי רגבה